Blog: The Next Step; Bekendmaking

Deze blog heb ik een tijdje geleden aangemaakt en vertelde eerder al dat ik meer wilde gaan doen met schrijven en bloggen.
Naast de website http://www.mcsharq.nl waar vooral foto’s op stonden wilde ik iets nieuws gaan doen.

Instagram, Flickr , Twitter , Youtube  was allemaal nog niet genoeg blijkbaar. De verdeling zat m vooral in wat-werkt-waar. Instagram is natuurlijk geweldig om (re)edits of toffe snapshots te posten. Flicker had ik in gebruik als soort dubbele/grotere resolutie van foto’s, deze gaat vanaf nu gebruikt worden voor nieuw werk, met name betrekking op fotoshoots/school waar ik mee aan de slag wil. Twitter voor copy van korte teksten van facebook en links richting bands te sturen en youtube lijkt me wel vrij duidelijk maar ook daar ben ik meer mee bezig dan voorheen.

Dat was even een korte uitleg en verduidelijking van mn acties van afgelopen tijd maar nu is het toch echt tijd voor GROOT nieuws.

Vanaf vandaag gaan niemand minder dan Gerianne Meijer en Irma Ploeger aan de slag voor deze blog(en hij komt binnenkort ook op de website)!

Deze twee geweldige schrijfsters gaan (on)regelmatig posten over toffe shows, vette albums en andere dingen die hen bezig houdt mbt muziek, bands, artiesten, films en wellicht nog wel meer!

Ik ben heel blij dat deze twee geweldige dames mee gaan schrijven en bloggen voor mcsharq.nl 🙂 Dit betekend niet dat de naam gaat veranderen, maar juist sterker gaat worden. De twee hebben veel ervaringen in het schrijven van geweldige teksten en recenseren van albums en concerten. En zonder taalfouten XD.

Dus, vanaf nu, nog meer activiteit via http://www.mcsharq.nl en alle social media van ons te verwachten!

Greets,

SharQ

NOTE TO BANDS/ARTISTS

Wil je je album/cd/ep/demo/dvd/bluray/videoclip/concert gerecenseerd willen zien worden neem dan contact op via info@mcsharq.nl of via de social media wegen. Wil je een concert promoten, of heb je wat te vertellen over je band gebruik dan ook deze wegen.Afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s