Blog: Een jaar vliegt voorbij

Damned…. nog  een maand en dan zit het jaar er alweer op. Een bijzonder jaar, een vreemd jaar, een gedurfd jaar, een testjaar, een jaar met grote en kleine beslissingen,een jaar waar ik veel dank moet richten aan mijn ouders en familie, een jaar waar ik (te)veel heb meegemaakt.

Het begon natuurlijk al eerder met het onterechte ontslag bij mijn oud werkgever waardoor ik tot afgelopen mei bezig ben geweest met zooi waar ik totaal geen zin in had. Maar waardoor ik wel heel veel tijd en liefde in het fotograferen heb kunnen steken.

Het aantal shows is nu ook richting de 200 gegaan wat absurd veel is dat besef ik mijzelf natuurlijk ook wel. Met niets anders om handen en het streven naar beter worden en meer kunnen doen in de fotografie wel een mooi jaar. Komend jaar ga ik minderen, dat beloof ik XD.
Wat ik allemaal heb beleefd, doorgemaakt en ondervonden heb zou ik een boek over kunnen schrijven met de titel ” a year off” maar dat ga ik mooi niet doen. Het schrijven voor diverse media is met ups and downs redelijk goed bevallen en ook deze blog is een nieuw middel om weer eens wat meer te doen. Mijn schrijfstijl is niet perfect en bevat  zowel in de spelling als opbouw wellicht niet hetgene wat men verwacht maar ach, het is MIJN blog.

Op dit moment ben ik nog steeds werkzoekende en ben daar dus ook druk mee bezig. Gelukkig is mijn vrijwilligerswerk bij de ECI Cultuurfabriek Roermond, Luxor Live Arnhem, Poppodium Volt Sittard, Bevrijdingsfestival Limburg, Dutch Distortion, ZEF magazine, (hopelijk nog toekomstig)Kunstbende Limburg, Perron55 Venlo en De Nieuwe Nor Heerlen, lekker uitgebreid en ga ik ook komend jaar meer in de regio doen. Ook de opleiding aan de Foto Vak School gaat lekker en vind het weer heerlijk om te kunnen leren. Dus ook daar gaat nog wat meer mee gebeuren!

Waar ging het ook alweer over, oja, het verleden en de toekomst. Het heden is verleden tijd als je hebt al meegemaakt hebt dus het schrijven van dit stuk is verleden tijd en ik kijk erin naar de toekomst. Vandaar geen heden. Maar ok. Wat staat er voor 2014 te gebeuren? Hopelijk weer lekker veel shows(aantal staan al geboekt),nieuw werk!(weet je iets voor me let me know!), lekker verder met school en natuurlijk veel onverwachte toffe dingen!

Maar wat nog wel erg speelt is de website www.mcsharq.nl , die ligt er al geruime tijd uit maar wordt op dit moment nog gefinetuned waarna hopelijk hij in 2014 toch echt uitgebracht kan gaan worden. Tot dat moment is natuurlijk www.facebook.com/mcsharq.nl mijn communicatiemiddel.

Met bijna 1700 likers (Please like als je nog niet gedaan hebt!) is dit toch een hele toffe prestatie! En met liken weet ik dat je soms overspoeld wordt door berichten van mij, maar je mag ook gewoon ff aanvinken dat je wel liked maar geen updates wilt in je tijdlijn. De likes zijn namelijk voor mij belangrijk om binnen te kunnen komen bij div. poppodia en festivals. Heel simple, hoe meer likers/hoe meer bezoekers, hoe sneller je ergens binnen kan komen!

Dus ok, een lange blog, dat zal niet altijd gebeuren, maar in dit geval dus even wel.

Wellicht tot snel!

SharQ

Epica Bibelot Dordrecht 07-01-2010

Advertenties

Een gedachte over “Blog: Een jaar vliegt voorbij

  1. Ik ben heel erg trots op jou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s